Szolgáltatásaink

Ezen az oldalon egy kicsit részletesebben leírjuk a általunk nyújtott szolgáltatásokat. A nehéz tárgyak szállítása emelése, mozgatása mellett sok egyéb jellegű szállítási feladatot is elvégzünk, természetesen precízen, magas színvonalon.

Páncélszekrény szállítás

Újjonan vásárolt, vagy régi, használt páncélszekrények szállítása, áthelyezése..tovább

Műtárgy és hangszerszállítás

.Műtárgyak, festmények, szobrok, díszítő elemek, hangszerek szállítása csomagolással

Nehézgép szállítás

Több tonna súlyú, extra nehéz iarigépek, szerszámgépek szállítása, mozgatása ..tovább

Laborgép, műszer szállítás

Különösen drága gyógyszeripari vagy laborgépek műszerek speciális szállítása, emelése, elhelyezése.

Nehéz tárgy szállítás

Több száz kilós kazán, futópad, kondigép, kaspó növénnyel, kandalló vagy bármilyen nehéz tárgy…tovább

Lakossági és irodaköltöztetés

Természetesen vállalunk lakás és irodaköltöztetést, igényes, profi kivitelezéssel…tovább

Páncélszekrény szállítás

Mint, ahogy a főoldalon is leírtuk, egy páncélszekrény elszállítása több éves rutint, odafigyelést és a legtöbb esetben átlagon felüli fizikumot követel meg. Ezért is bíznak meg minket nagyon sokan különféle széfek szállításával. Egy átlagos egy méter magas páncélszekrény általában 350-450 kilogramm és ezeket a legtöbb esetben emeletre kell felvinni, ügyvédi irodákba, könyvelő cégekhez stb. A tűzbiztos szekrények is két mázsa körül vannak, tehát az sem a házilag szállítandó kategória. Néha a gyorsabb, de sokkal keményebb utat választjuk, hogy feljuttasunk az emeletre egy páncélszekrényt. Ilyenkor hevederrel általában négyen teljesítjük a feladatot. A szállításhoz különböző eszközeink is  vannak, de egy lépcsőzésnél ezek általában lassabb kivitelezést jelentenek.

Nehézgép szállítás

A nehézgép szállítás kifejezés alatt, általában a több ezer kilogrammos, tömör vasból készült szerszámgépek és iparigépek szállítását mozgatását értjük. Esztergagép, vágógép, présgép, CNC, marógépek, ipari kompresszorok stb. Műhelyek költöztetése, gépeinek áthelyezése, emelése is feladataink közé tartozik. Általában ezeket a gépeket önrakodós teherautóval szállítjuk, de a 6-7 tonnánál nehezebbek szállításához külön darut, vagy targoncát és gépszállító teherautót használunk.

Nehéz tárgyak szállítása

Amikor nehéz tárgyak szállításáról beszélünk, olyan feladatokat hajtunk végre amit csak nagy gyakorlattal, tapasztalattal lehet kivitelezni. Szállítunk nehéz kandallókat, kazánokat, ezeket általában pincébe kell levinni, de egy lifthajtóművet például tetőtéri gépházba lépcsőházon keresztül. 300-400 kilogrammos kültéri egységeket viszünk fel a tetőre és helyezünk állványra. Kutatólaborokban, gyógyszergyárakban laborgépeket mozgatunk, emelünk, szállítunk. Amikor a daruzás nem lehetséges, vagy túl költséges, kimegyünk a helyszínre és megoldást találunk a nehéz tárgyak rendeltetési helyére szállítására.

Műhelyek, üzemek költöztetése

Minden vállalt életében eljöhet az idő egy új telephely megnyitására. Ilyenkor  a legnagyobb problémát a telepített gépek, gyártósorok átszállítása jelenti. Kell egy partner aki ezt meg tudja oldani, aki precíz és kreatív megoldásokra képes. Mi ilyenek vagyunk. Legyen szó fémipari, faipari vagy élelmiszeripari gépek áttelepítéséről, biztosak vagyunk benne, hogy ügyfelünk elégedett lesz az elvégzett szolgáltatással.

Lakossági és irodaköltöztetés

 A nehéz tárgyak szállítása mellet természetesen eleget teszünk más felkéréseknek is. Ilyen többek között a költöztetés. A bútorszállítás területén is több éves tapasztalattal rendelkezünk, úgyhogy irodád, lakásod költöztetését is nyugodtan ránk bízhatod. Segítünk a bútoraid szét- illetve összeszerelésében, csomagolásban, dobozolásban igény szerint. Mint a gépszállításnál, itt is lehetőség van ingyenes helyszíni felmérésre Budapesten és az aglomerációban. A költöztetéshez, ha igényled, dobozokat tudunk biztosítani akár nagy mennyiségban is.

10 + 13 =

Köszönjük, hogy megkeresel minket, hogy segíthessünk értékeidet, gépeidet, nehéz tárgyaidat szállítani, áthelyezni, esetleg cégedet, lakásodat elköltöztetni. Ha itt felveszed velünk a kapcsolatot, rövid időn belül felhívunk vagy emailt küldünk a további egyeztetések végett!

Gépek mozgatása

Át kéne rendezni a műhelyedet? Nehéz esztergapadot vagy vágógépet kéne arrébb tenni? Rutinosan megoldjuk,

Szerszámgép szállítás

Vettél egy régi oszlopos fúrót vagy egy présgépet? Tudjuk, a szállítása szakértelmet igényel, minket nyugodtan hívhatsz!

Medence, jakuzzi szállítás

Érkezik az új medence és a helyére kéne tenni? Vagy a jakuzzit kéne a teraszra felhúzni vagy emelni? Megoldjuk!

Páncélszekrény szállítás

Nehéz páncélszekrényeket szállítunk magabiztosan, profi eszközökkel. Az emelet sem akadály. Ha kell a rögzítést is vállaljuk.

Kazán, tartály szállítás

Ha megérkezett az új kazán vagy a puffer tartály, a mi dolgunk azokat a kazánházba szállítani, akár lépcsőn kézi erővel, vagy eszközök segítségével.

Műhely, üzem költöztetés

Vállaljuk gépesített műhelyek, üzemek teljeskörű költöztetését, gépek szállítását.

Irodaköltözetés

Cégek, irodák költöztetése országosan vagy külföldre is. Bútorszereléssel, csomagolással komplett szolgáltatást nyújtunk.

Gépészeti eszközök tetőre

Nagy rutinnal szállítunk tetőre különböző berendezéseket. Klíma kültéri egységek, hőcserélők emelése, helyre rakása, felhúzása.

Laborgépek szállítása

Drága laborgépek, eszközök szállítását emelését is vállaljuk, betartva a mozgatásukra vonatkozó szabályokat melyeket a gyártó előír. Mindenre figyelünk!

+3670 787 3000

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Call Now ButtonHívás